Pansiyonumuz/Barınma

03.07.2023 431

Okulumuzu kazanan öğrencilerden yurt talebi olanların ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu durumda olan öğrencilerimizin aşağıdaki açıklamalara göre işlemlerini yürütmeleri gerekmektedir.
             Okulumuz Erkek Pansiyonlu olup 2023-2024 eğitim-öğretim yılında boş bulunan kontenjanlara 8. Sınıf öğrencilerinin Ortaöğretime Geçiş Sınav puanından oluşan 2023 (LGS) dikkate alınarak şartları taşıyan öğrenciler bu puan sırasına göre pansiyonumuza ÖNKAYITLARI yapılacaktır.
             2023-2024 eğitim-öğretim yılında boş bulunan Paralı Yatılı kontenjan sayısına göre Yerleştirme işlemi “PARALI YATILI ÖĞRENCİLER HAKKINDA AÇIKLAMALAR” doğrultusunda yapılacaktır.

             Evraklar 05/09/2023 tarihine kadar eksiksiz doldurularak okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar evraklarını teslim etmeyenler sıralamaya dâhil edilmeyecektir.
             Teslim edilen evraklar üzerinde Komisyonca yapılan incelemelerden sonra Devlet Parasız Yatılı ve Paralı Yatılı öğrenciler kendi aralarında okula giriş puan sıralamasına göre liste yapılıp pansiyona kesin kayıtları yapılacaktır.
             Kız öğrencilerimizden yurt talepleri olanlar aynı evrakı hazırlayıp idaremize teslim edeceklerdir. Sonrasında Milli Eiğitim Müdürlüğümüz pansiyon yerleştirme işlemlerini yapacaktır.

 

              PANSİYON KAYIT – KABUL İÇİN GEREKLİ BELGELER:

              ÖNKAYIT İÇN-VELİ GETİRECEK BELGELER


1.Aile Maddi Durum Beyanı (EK:1) belgesi. Okuldan alınarak doldurulup imzalanarak teslim edilecek.

2. a) İşçi, memur veya emekli iseniz Maaş Belgesi (Aylar itibariyle 2022 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge) (Serbest meslek çalışanı iseniz Vergi Levhanız veya SGK İle ilgili sigorta durum belgeniz.)

     b) Serbest çalışan ya da çitçi iseniz. SGK Dökümü, İlçe Tarım Müdürlüklerinden alınan gelir belgesi.  
3. Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği-İkametgâh kâğıdı (Öğrenci adına alınmış olacak.) 

4.Yatılılığa engel bir halin olmadığına dair sağlık raporu. (Yatılı pansiyonda kalmasında sakınca yoktur ibaresi mutlaka yazılacak.) 

5.Velinin ve çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardım beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme karar örneği      

6. Vesikalık 2 adet fotoğraf   
7. Nüfus cüzdanı fotokopisi     

 

 

OKULDAN ALINACAK BELGELER:


1. Pansiyon Taksit Makbuzu (Paralı Yatılı ise)   
2. Veli Sözleşmesi (Form-1)   
3. Öğrenci Sözleşmesi (Form-2) 
4. Evci İzin Muvafakat Belgesi. (Form-3) 
5. Veli İzin Belgesi. (Form-4)   
6. Veli Yayin Belgesi (Form-5)


  Gerekli evrak/formlara buradan ulaşabilirsiniz