Öğrencilerimizden Önemli Başarı

Öğrencilerimizden Önemli Başarı

Valimiz Dr. Ozan Balcı'nın katılımıyla, Kitap Tokat Projesi kapsamında vefatının 55. yılında Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil'i Anma Programı ve İki Öğrencimizin Derece Yaptığı Ödül Töreni yapıldı.

21.04.2022 1072

Valimiz Dr. Ozan Balcı'nın katılımıyla, Kitap Tokat Projesi kapsamında vefatının 55. yılında Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil'i Anma Programı ve Ödül Töreni yapıldı.

Tören sunuculuğunu Edebiyat Öğretmenimiz Tülay Yılmaz'ın yaptığı törende, Kitap Tokat projesi kapsamında "Gençlerle Baş Başa" isimli eser üzerinden yapılan kitap değerlendirme sınavında öğrencilerimiz Rümeysa Geler il birincisi, Sevdiye Yılmaz il üçüncüsü olarak ödüllerini Valimiz Dr. Ozan Balcı'nın elinden aldı.

Yarışmada ilk dörde giren öğrenncilerimiz ayrıca panel düzenlediler. Panelde Ali Fuat Başgil'in hayatı, eserleri, fikirleri ve gençlerle ilgili olarak dile getirdiği görüşleri ele alındı. 

Program sonunda bir konuşma yapan Valimiz Dr. Ozan Balcı,"İnsanın en önemli yılları gençlik yıllarıdır. Gençlik yıllarında kendini daha iyi yöneten insanlar başarılı oluyor. Hayallerinize ulaşmak için, çalışmak karakteriniz olsun. Güvenilir olun. Akıl, kalp ve zekanızı çok iyi kullanın. Bilim, sanat ve sporla ilgilenin. Türkçe'yi çok iyi kullanın. En az bir yabancı dil öğrenin. Hayat bir ödül, hayatınızı öyle bir yaşayın ki doğduğunuza değsin."dedi.

Ayrıca TOGÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Türkmen değerlendirme konuşması yaptı.

Programa Vali Dr. Ozan Balcı'nın yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını diler; emeği geçenlere teşekkür ederiz.

21-04-202221-04-202221-04-202221-04-202221-04-202221-04-2022