Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Ağar'ı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Vahap Gül'ü, Eğitim-Birsen Şube Başkanı Şaban Ceylan'ı Okulumuzda Ağırladık

29.04.2022 485

Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi kapsamında okulumuzda bugün  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Ağar'ı,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Vahap Gül'ü,Eğitim-Birsen Sendika Başkanı Şaban Ceylan'ı okulumuzda ağırladık. Toplantıya okul yöneticilerimiz ile görevli öğretmen ve öğrenciler katıldı. Mustafa Kutlu'nun Yokuşa Akan Sular adlı eserini proje yürütücüsü öğretmenlerimiz Ülkü Nur Polat,Bilal Gürüf ve okulumuz öğrencileri birlikte değerlendirdiler.Kitap hakkındaki görüşlerini etkileyici bir şekilde ifade eden öğrencilerimizin kitabın içeriğine ve vermek istediği iletilere  olan hakimiyetleri takdir toplandı.Misafirlerimiz de değerli görüşleriyle katıldıkları söyleşimiz iyi dilek ve temenniler ile son buldu.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

29-04-202229-04-202229-04-2022